Vodafone.nl

Vodafone.nl aanbiedingen en kortingen 21 september 2017

Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Vodafone aanbieding : 1000 MB en 150 minuten € 144 p/jaar

Dit pakket heeft een duur van 24 maanden en bestaat uit: 1000 MB aan data 150 belminuten 225 MB/s internetsnelheid (4G) Supersnel internet ** Let wel : dit contract is niet maandelijk... more ››

success 100%
 
Vodafone.nl
RSS

Over Vodafone.nl

Vodafone.nl is aanbieder van sim only pakketten in Nederland. Als de op één na grootste mobiele aanbieder van Nederland zijn ze een fusie aangegaan met Ziggo om zodoende hun marktpositie te verstevigen en eventueel uit te breiden. Deze positie hebben ze verworven door de beste service aan te bieden. Klanten weten bij voorbaat waar er voordeel te halen is. Wilt u ook voordeel halen met Vodafone? Die mogelijkheid bestaat er. Om u een beeld te geven van de Vodafone service leggen we u een deel van de voordelen voor. Deze zijn:

  • Bundel notificatie- bij 80% (data+minuten)en 100% (data) gebruik van het tegoed wordt u middels een sms op de hoogte gesteld van het saldo.
  • Aanpassen van het abonnement-de mogelijkheid bestaat er ook om tussentijds uw abonnement aan te passen. 
  • 3 in 1 sim- u krijgt een 3 in 1 simkaart .Deze zijn de normale, micro en nano simkaart in één. U kiest aan de hand van uw toestel de sim. 
  • Fair Use Policy-Uw abonnement is niet alleen in Nederland te gebruiken , maar ook in de EU. Hierbij wordt de Fair Use Policy toegepast om misbruik verbruik in het buitenland dan ook te voorkomen. 

Dit is slechts een deel van de voordelen die u kunt verwachten bij de overstap naar Vodafone. Maar zeker wel genoeg om uw aandacht te trekken.

https://www.vodafone.nl/

aanbieding Vodafone: bij aankoop van een Samsung Galaxy S8 of S8+ een gratis Gear VR-pakket t.w.v €179,99

Nu bij Vodafone bij aankoop van een Samsung Galaxy s8 of s8+ een Gear VR-pakket bestaande uit Gear VR-bril met controller ter waarde van €129,99 en een Oculus VR voucher (promotiecode) ter waarde van ... more ››

success 100%