Tankpas.nl screenshot

Tankpas.nl

Tankpas.nl biedt ondernemers de tankpas aan. Met deze tankpas kan bij ruim 4000 stations verspreid door Nederland getankt worden. De tankpas biedt allerlei voordelen. Betaal uw wasbeurten of openbaar vervoer tickets tevens met de Tankpas. Parkeren is ook geen probleem deze kunt u ook met de Tankpas afrekenen.

Het andere leuke voordeel van Tankpas.nl is dat u kosteloos motorolie en ruitensproeiervloeistof kunt laten bijvullen bij Kwikfit. Zo kunt u met een goed onderhouden auto weer de weg op. Eenmaal de tankpas ontvangen dan mag u uw eigen pincode kiezen. Het werkt in principe hetzelfde als uw pinpas. Reken voortaan uw tank, was en parkeerbeurten af met de tankpas. Zo komen alle kosten netjes op één verzamelfactuur te staan.

De kosten voor de tankpas zelf zijn €7,50 per maand. Plus uiteraard de kosten die u zelf maakt met tanken, wassen en parkeren.

https://www.tankpas.nl

Active Coupons

Total: 1
U bent ondernemer en veel op pad. Dan kan een tankpas uitkomst bieden. Wist u dat u met een tankpas wel tot 13 cent per liter kunt besparen? De voordelen van een tankpas zijn onder andere dat u maande... more ››

Category:

Tags:

Created:

Expires:

Unreliable Coupons

Total: 0

Sorry, no coupons found