RSS

Ontour.nl aanbiedingen

Ontour.nl aanbiedingen

Ontour.nl heeft op 16 oktober (2017) 2 aanbiedingen! Heeft u een Ontour.nl aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Ontour.nl aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Ontour.nl aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Ontour.nl rss feed.


Direct naar Ontour.nl


Ontour.nl
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Ontour.nl aanbiedingen van 16 oktober 2017
Er zijn 2 nieuwe aanbiedingen

Ontour actie: 15% korting op de GEHELE collectie bij aankopen van minimaal €70,-

Ontour.nl is een Nederlandse kledingszaak die u brengt op avontuur. Avontuur in de zin dat u aparte grafische vormgeving en identiteit mag verwachten in het design. Er zijn veel zaken die kleding voor>>Lees meer

success 100%

Ontour campagne: Be exclusive!

Ontour.nl is een mannenlabel die het vervaardigen van kleding naar een exclusief niveau tilt. De kleding die zij op de markt brengt heeft een sterk grafische identiteit. de designer achter de label br>>Lees meer

success 100%
 
Ontour.nl

Ontour.nl ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Ontour.nl deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Ontour.nl aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Ontour.nl. De medewerkers van Ontour.nl kunnen u beter van dienst zijn.


Ontour.nl website: http://www.ontour.nl/Extra informatie over Ontour.nl

Ontour is ontstaan achter een bepaalde ideologie. Ontour wilt dat u begrijpt dat alles dat u onderneemt een reis of avontuur is. Maakt niet uit wat u heeft opgeboouwd, de weg die u heeft bewandeld vertelt het ware verhaal. Het gaat dus om het avontuur. Ontour.nl is duidelijk een vrucht van hard werken.De eigenaren hebben allemaal een achtergrond als product ontwerpers en hebben dat gecombineerd met hun interesse in de cultuur elementen van de straat en de hedendaagse designs.

Hun ontwerpen hebben een duidelijke en functionele uitstraling met een sterke grafische identiteit. De keuze van kleur , gebruik van materiaal en het boog voor detail maken de eindproducten duidelijk herkenbaar. Het verschil ziet u direct.

Ontour is in 2005 opgericht in Nederland. Een nieuwe generatie van Nederlandse ontwerpers met hetzelfde grafisch gevoel staan daar achter. Ze hebben de afgelopen 10 jaren de industrie bekoord met hun speelse ontwerpen. Het resultaat is nu een mannenmerk met een moderne kijk en gevoel.

Ontour.nl contact: http://www.ontour.nl/