RSS

Mediamarkt.nl aanbiedingen

Mediamarkt.nl aanbiedingen

Mediamarkt.nl heeft op 19 oktober (2017) 1 aanbieding! Heeft u een Mediamarkt.nl aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Mediamarkt.nl aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Mediamarkt.nl aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Mediamarkt.nl rss feed.


Direct naar Mediamarkt.nl


Mediamarkt.nl
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Mediamarkt.nl aanbiedingen van 19 oktober 2017
Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Compacte magnetron van Panasonic €77

Deze compacte magnetron is ideaal voor in de keuken. De magnetron heeft een vermogen van 800 watt en bestaat uit 5 standen. U kunt kiezen voor automatische programma's wat de magnetron zeer gebruiksvr>>Lees meer

success 100%
 
Mediamarkt.nl

Mediamarkt.nl ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Mediamarkt.nl deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Mediamarkt.nl aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Mediamarkt.nl. De medewerkers van Mediamarkt.nl kunnen u beter van dienst zijn.


Mediamarkt.nl website: http://www.mediamarkt.nlExtra informatie over Mediamarkt.nl

Mediamarkt.nl is een winkelketen van Duitse herkomst het bedrijf werd in 1979 opgericht in Munchen. Mediamarkt verkoopt alles op het gebied van consumentenelektronica denk hierbij aan: televisie’s, stereosets, wasmachines, koelkast, wasdroger en ander kleiner elektronica producten zoals: laptops, printers etc.

Mediamarkt heeft 50 winkels in Nederland, 24 winkels in België, en verder zijn zij actief in Duitsland, Griekenland, Hongarije, Italië, Oostenrijk enz. De formule van Mediamarkt is simpel en zij hebben vaak aanbiedingen in hun assortiment ook wel de Megadeals genoemd, zo zijn er vaak BTW actie’s waar u geen BTW hoeft te betalen over het product.

Mediamarkt.nl contact: http://www.mediamarkt.nl