RSS

Healthcaps.nl aanbiedingen

Healthcaps.nl aanbiedingen

Healthcaps.nl heeft op 16 oktober (2017) 1 aanbieding! Heeft u een Healthcaps.nl aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Healthcaps.nl aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Healthcaps.nl aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Healthcaps.nl rss feed.


Direct naar Healthcaps.nl


Healthcaps.nl
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Healthcaps.nl aanbiedingen van 16 oktober 2017
Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Healthcaps Weekbox geen €22,75 maar €18,00 per box

U ontvangt iedere week een Healthcaps weekbox, met daarin zeven verpakkingen. Iedere dag kunt u de Healthcaps zeer gemakkelijk meenemen en hebt u altijd de fantastische natuurlijke vitaminen bij de ha>>Lees meer

success 100%
 
Healthcaps.nl

Healthcaps.nl ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Healthcaps.nl deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Healthcaps.nl aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Healthcaps.nl. De medewerkers van Healthcaps.nl kunnen u beter van dienst zijn.


Healthcaps.nl website: https://healthcaps.nl/Extra informatie over Healthcaps.nl

HealthCaps is een bedrijf dat streeft naar 100% gezonde en gemakkelijke voeding. De producten van HealthCaps zijn op een zo’n natuurlijke mogelijke manier gemaakt. Geen Labaratorium vitaminen, maar Vitaminen die afkomstig zijn van moeder natuur.

MVO- onderneming

HealthCaps werkt samen met Arbeidscentrum Sneek. Het arbeidscentrum in Sneek verzorgt een dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking. De cliënten van het arbeidscentrum kunnen op verschillende afdelingen werken, zo is een bakkerij, catering en een groenatelier. Ook is er een werkplaats, in de werkplaats houdt men zich bezig met het monteren en samenstellen van opdrachten uit het bedrijfsleven. Hier worden dan ook onze dagboxen en weekboxen gereed gemaakt. Arbeidscentrum Sneek biedt een prettige beschermde werkplek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook heeft het Arbeidscentrum een erg leuk winkeltje met zelf gemaakte woondecoraties, dus ga zeker eens langs!

Voedingsdeskundige

Wij werken samen met Linda Pagter. Linda heeft een studie gedaan naar gezonde voeding. Zij heeft ons geholpen om met de samenstellingen van de dagboxen en de weekbox. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat iedere box de juiste mix van vitaminen, mineralen, fytonutrienten, aminozuren en anti-oxidanten heeft. Linda heeft onlangs het boek ‘Waarom je dik en ziek wordt van diëten’ uitgebracht. In dit boek neemt Linda je mee op een avontuurlijke reis waarbij je langzaam, maar zeker, zult begrijpen hoe het komt dat we met z’n allen steeds dikker en zieker worden. Dit boek ontvangt u gratis bij de aanschaf van 4 weekboxen. Het boek is tevens bij ons te koop voor een prijs van €27,-. Daarnaast ontvangt u bij de aanschaf van dit boek 3 gratis dagboxen.

Festivals en evenementen

HealthCaps werkt samen met de mobiele smoothiebar Vitamine Bo. Bo Anema is de eigenaresse van deze foodtruck. Vitamine Bo bereidt verse smoothies, eigen gemaakte soep, limonades en bekers met vers fruit vanuit een oude Citroën HY. Healthcaps en Vitamine Bo gaan samenwerken op festivals om u in de optimale behoefte aan groenten en fruit te voorzien. Benieuwd op welke evenementen wij staan ga dan snel naar onze agenda.

 

Healthcaps.nl contact: https://healthcaps.nl/