RSS

Crocs.nl aanbiedingen

Crocs.nl aanbiedingen

Crocs.nl heeft op 19 oktober (2017) 1 aanbieding! Heeft u een Crocs.nl aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Crocs.nl aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Crocs.nl aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Crocs.nl rss feed.


Direct naar Crocs.nl


Crocs.nl
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Crocs.nl aanbiedingen van 19 oktober 2017
Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Nieuw: Women’s Crocs Gianna bow flat €44,99

Crocs staan bekend om hun comfortabele Classic crocs, maar tegenwoordig hebben zij hun collectie enorm uitgebreid waaronder de nieuwe flats voor vrouwen: Crocs Gianna bow deze flat komt in drie versch>>Lees meer

success 100%
 
Crocs.nl

Crocs.nl ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Crocs.nl deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Crocs.nl aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Crocs.nl. De medewerkers van Crocs.nl kunnen u beter van dienst zijn.


Crocs.nl website: http://www.crocs.nlExtra informatie over Crocs.nl

Crocs.nl is een winkel dat alles verkoopt op het gebied van crocs. Crocs werd in 2002 opgericht door oprichters Lyndon Hanson,, Scot Seamans en George Boedeckers. Zij startten hun zaak met het succesvolle lichtgewicht schoeisel de Croc.

De crocs waren in eerste instantie bedoeld als buitenschoeisel wegens het antislip effect. Later werd de Croc immens populair en verschenen er door de jaren heen veel modieuze varianten van de croc. Er zijn ballerina crocs, sneakers crocs, slippers crocs, en de classic crocs te koop. Jaarlijks brengen zij nieuwe modellen uit die via winkels en de webshops te koop zijn.

Crocs.nl contact: http://www.crocs.nl