RSS

Ben.nl aanbiedingen

Ben.nl aanbiedingen

Ben.nl heeft op 19 oktober (2017) 2 aanbiedingen! Heeft u een Ben.nl aanbieding? Laat het weten! Hoe meer Ben.nl aanbiedingen we verzamelen hoe beter! Wilt direct op de hoogte worden gebracht voor wanneer er weer een Ben.nl aanbieding is geplaatst? Meld u dan aan voor de Ben.nl rss feed.


Direct naar Ben.nl


Ben.nl
Gemiddeld 9 op basis van 338 reviews


Ben.nl aanbiedingen van 19 oktober 2017
Er zijn 2 nieuwe aanbiedingen

Sim only van Ben : 1000 Mb vanaf € 103,48 p/jaar

Ben.nl is de mobiele aanbieder die ervoor zorgt dat u op uw eigen manier maximaal plezier haalt uit het beschikbaar budget. Ben gelooft erin dat u met een sim only abonnement van hun al gauw blij bent>>Lees meer

success 100%

Ben deal: Huawei P8 lite 100 min/sms en 1000 MB voor €15 p/mnd

Ben heeft nu wel weer een hele mooi Ben deal voor u: De huawei P8 Lite in combinatie met een abonnement van 100 belminuten/sms en 1000 MB internet voor €15 per maand. Het contract loopt 24 maanden. De>>Lees meer

success 100%
 
Ben.nl

Ben.nl ervaringen

We zouden het leuk vinden als je je ervaringen met Ben.nl deelt op Aanbiedingen.com. Zo kun je Ben.nl aanbevelen of afraden. Voor dringende zaken adviseren wij om contact op te nemen met de klantenservice van Ben.nl. De medewerkers van Ben.nl kunnen u beter van dienst zijn.


Ben.nl website: http://www.ben.nlExtra informatie over Ben.nl

Ben.nl is een Nederlandse aanbieder van sim only abonnementen. De telecomaanbieder maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Na een aantal jaren er tussenuit te zijn geweest, verscheen Ben weer op de telecommarkt met sim only abonnementen.

In 2002 werkte Ben samen met het toenmalige Dutchtone wat nu Orange is. Vlak erna werd Ben overgenomen door T-Mobile maar opereren zij sindsdien zelfstandig onder hun eigen naam. Men kan sinds 2013 geen prepaid beltegoed meer aanschaffen deze dienst is komen te vervallen.

Ben.nl contact: http://www.ben.nl