9 x VT Wonen Marie Stella Maris pakket €89

9 x vt wonenWanneer u nu een abonnement neemt op VT wonen ontvangt u er een Marie-Stella-Maris pakket bij. Dat betekent 9 x VT wonen Marie Stella Maris pakket voor €89. De Marie Stella Maris komt in een body&home set. Bestaande uit Courage Des Bois t.w.v €100, hand&body soap, luxe geurkaars en geurstokjes. Deze heerlijke set verspreid zachte geuren zoals Sandelwood en Patchoeli door uw woning heen.

VT wonen voor inspiratie op woongebied

VT wonen zelf is een zeer gewild magazine. Elke maand ontvangt de abonnee tips voor het interieur gevolgd door prachtige foto’s. Doe inspiratie op en ontdek elke maand weer nieuwe producten op het gebied van wonen. Het magazine biedt ook korting op bijvoorbeeld nachtkastjes of dekbedovertrekken. Dit is elke maand weer een andere aanbieding. Wilt u niet een compleet nieuwe keuken aanschaffen maar wel verandering doorvoeren? Ook hier heeft VT wonen allerlei tips voor.

Woning opnieuw inrichten samen met VT wonen

Leuke accessoires zoals vazen of verlichting komen voor in het blad. Soms is het moeilijk om een beeld te vormen van een bepaalde metamorfose. Dankzij de fotoshoots in VT wonen ziet u het eindresultaat. Op tv kunt u VT wonen ook volgen want wekelijks op zondag wordt er een make-over uitgezonden. Bestaande bewoners worden op die manier weer verliefd op hun huis. Een styliste voert dan een complete make-over uit.

Check de website voor nog meer inspirerende tips

Op de website van VT wonen kunt u ook een kijkje nemen bij andere bewoners. Binnenkijken bij een gerenoveerde boerderij bijvoorbeeld. Wilt u een trendy slaapkamer? VT wonen biedt u inzicht in hoe u uw slaapkamer kunt omtoveren tot een trendy slaapkamer. Elke maand kan dit tijdschrift bij u op de mat vallen. Neem een 9 x VT wonen Marie Stella Maris pakket van €89 en u bent de komende maanden wel zoet ermee.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0