Profiteer van de beste deals en bespaar

53 x Donald Duck eerste vijf maanden €5,50 p/mnd

jongen leest tijdschriftWie kent Donald Duck nou niet? Velen onder ons mochten de verhalen van Donald Duck en zijn familie graag lezen. Elke week was er weer een nieuw avontuur die altijd tot een goed einde kwam. Kwik, Kwek en Kwak volgen hun oom altijd in zijn avonturen. Maar ook Gijs Gans en Dagobert Duck doen mee. Kinderen mogen dan ook graag even wegdromen tijdens het lezen van de Donald Duck. U krijgt nu de kans een abonnement af te sluiten. Dat is 53 x Donald Duck eerste vijf maanden €5,50 per maand erna betaalt u €14,50 per maand. 

Ook kiezen voor 53 x Donald Duck eerste vijf maanden €5,50 p/mnd?

Dat gezegd hebbende ontvangt u of eigenlijk uw kind 53 maal de Donald Duck in de bus. Ook worden er 4 speciale edities in dat jaar uitgegeven. Digitaal lezen is ook mogelijk. In Duckstad valt altijd wat te beleven. Donald Duck en zijn Kompanen nemen het maar wat vaak op tegen de Zware jongens. Het blad levert meer, waaronder Willies Wortel die schrijft over uitvindingen en de uitvinder ervan. Op die wijze leert uw kind automatisch over allerlei uitvindingen. Bijvoorbeeld hoe de schaats werd uitgevonden. Of wanneer de eerste ski latten werden uitgevonden.

Wat heeft de Donald Duck allemaal te bieden?

Ook leuke puzzels komen voorbij en grappige mopjes. De zomer strips zijn natuurlijk het leukst. Het kind wordt meegenomen in de wondere wereld van Donald Duck. Leuk om mee te nemen op vakantie, zodat uw kinderen onderweg lekker zoet zijn omdat Donald Duck ze in beslag neemt. Wist u bijvoorbeeld dat er een Duckipedia bestaat? Hierin worden alle favoriete Disney figuren besproken. Altijd leuk om te weten. U kunt de Donald Duck cadeau doen. En dankzij de aanbieding 53 x Donald Duck eerste vijf maanden €5,50 p/mnd scheelt het u geld. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen waarin er geabonneerd kan worden op tijdschriften. Altijd leuk om te geven of te ontvangen. Dankzij een dergelijk abonnement hoeft u zelf niet meer de deur uit. Maar komt het magazine elke week bij u thuis.    

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zestien − acht =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0