50% korting op complete bril?

vrouw past nieuwe brilIs uw bril aan vervanging toe? Of neemt u voor het eerst een nieuwe bril? Ga dan eens naar Hans Anders want u krijgt nu 50% korting op complete bril. Wat voor bril u ook kiest, een merk of non merk. Gaat u voor een extra coating of heeft u varifocusglazen nodig? De 50% korting geldt voor de complete bril. Brillen zijn er in allerlei soorten en uitvoeringen. En het montuur is bepalend voor uw gezicht. Niet iedereen kan een montuur hebben met ronde glazen. De vorm van uw gezicht bepaalt het soort bril.

50% korting op complete bril

Bekijk online eens wat er mogelijk is, want er is veel mogelijk op het gebied van monturen. De collectie is zeer uitgebreid. Wilt u meer dan één bril? Dan is er ook nog de actie 2e en 3e bril gratis. Maar goed als één bril voldoende is dan kunt u gaan voor de 50% korting op de complete bril. Deze actie is tijdelijk geldig tot en met 15 maart 2020. Dus u heeft nog ruim anderhalve maand om uw keuze te maken.

Wanneer geldt de actie niet?

De actie is geldig wanneer de sterkte vanaf index 1.6 of hoger is. Zit u daar onder met een index van 1.5? Dan ontvangt u iets minder korting, namelijk 40% korting op complete bril. Het kan ook zijn dat u een nieuwe zonnebril met glazen op sterkte nodig heeft, ook dan geldt de 50% korting op de complete bril. Er is wel een uitsluiting, heeft u A-merkglazen gekozen? Dan geldt de actie niet. De actie geldt ook niet op reeds bestelde brillen.

Nieuwe bril nodig?

Hans Anders is al jaren de brillenspecialist in Nederland. Zij doen hun uiterste best om een ieder te voorzien van de juiste bril tegen redelijke prijzen. Heeft u een oogtest ondergaan en blijkt daaruit dat u een nieuwe bril nodig heeft? Ga dan eens langs Hans Anders. Of merkt u dat uw zicht minder wordt? Dan kunt u gewoon gratis een oogtest aanvragen. Onze ogen zijn belangrijk, het stelt ons in staat om te lezen, om de omgeving om ons heen te kunnen bekijken. Wanneer onze ogen iets minder worden, dan is het zaak om daar iets aan te doen. Aanbiedingen.com plaatst vaak aanbiedingen van Hans Anders op de website. Breng daarom regelmatig een bezoek aan onze website. De kans is groot dat u vind waarnaar u zoekt.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 + achttien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0