Verlopen50% Korting op ABSINTHE Solden verlichting

Dmlights.nl
50% Korting op ABSINTHE Solden verlichting
50% Korting op ABSINTHE Solden verlichting

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op zoek naar kwaliteitsverlichting? Neem dan een kijkje online bij dmLights. Deze online specialist heeft daar voldoende van verlichting tot aan installatiemateriaal op voorraad. Alles tegen de scherpste prijzen en als het even kan een korting erbij. Van de maand (augustus) loopt er bijvoorbeeld een heel mooie korting waaruit je beste wel voordeel uit kunt halen. Het betreft een 50% korting op ABSINTHE Solden verlichting. Bekijk het assortiment aan ABSINTHE verlichting en bespaar! Een koopje in deze tijd kan zeker geen kwaad.

absinthe bloc absinthe 2 100x100x100mm ab 11109 02 product product detail

50% Korting op ABSINTHE Solden verlichting

dmLights heeft tot en met 31 augustus 2020 een 50% kortingsactie op ABSINTHE Solden verlichting. Of voor de duidelijkheid op geslecteerde items van deze collectie. Tijdens de aangekondigde actieperiode mag je een paar heel leuke lampen halen tegen zeer scherpe kortingsprijzen. Bestel onder ander de Absinthe Kufaa Pendellamp Zwart vanaf €9,99, de Absinthe Vitrum LED lamp vanaf €49,99, de Absinthe Kuni Antraciet houten lamp vanaf €71,98, de Absinte Nimis AB zwarte lamp vanaf €34,99, de Absinthe Cone Wall Antraciet vanaf €45,00 of een andere mooie lamp die in de aanbieding zit. De geselecteerde ABSINTHE Solden lampen zijn plafondlampen, wandlamepen en ook tafellampen.

dmLights is een klasse apart

Als het om verlichting gaat is dmLights zeker een klasse apart. Deze zaak is een specialist als het gaat om verlichting voor binnen/buiten tot aan installatiematerialen. Ben je een klusser of vakman? En wil je het beste van het beste hebben op het gebied van verlichting? Dan is dmLights zeker aan te raden.

Welke merken vertegenwoordigd dmLights? Het assortiment van dmLights bestaat uit lampen en materialen van de merken Artemidé, FLOS, FOSCARINI, DELTALIGHT, PHILIPS, Wever & Ducré, ABSINTHE en ook Kartell. De namen zijn allemaal klinkend en de kwaliteit spreekt natuurlijk voor zich.

absinthe kuni absinthe f ab 32004 09 hw product product detail

Blog voor inspiratie en tips

dmLights heeft een speciale blog die voorziet in inspiratie en tips omtrent voornamelijk verlichting en daarnaast andere woontopics. Soms heb je een idee van wat je wilt, maar weet er verder niets mee te doen. dmLights kan vanuit hun invalshoek een paar leuke suggesties doen die op één lijn staan met jouw eigen gedachtengang. Je mag dan daarop voortboduren en leven brengen in jouw eigen idee.

De kortingsactie van dmLights is ongetwijfeld een actie die heel goed ontvangen zal worden deze periode. Veel mensen maken van de zomerperiode gebruik om te (ver) bouwen of herinrichten en kunnen een koopje op lampen van ABSINTHE wel goed gebruiken. Aanbiedingen.com zag deze actie en wil je het zeker niet onthouden. Bekijk deze deal en bespaar indien je iets mooi tussen ziet.

10/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 × drie =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0