50% Discount op voorjaarsjassen bij OPEN32

Open32.nl
50% Discount op voorjaarsjassen bij OPEN32
50% Discount op voorjaarsjassen bij OPEN32

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

OPEN32 staat er weer met een te gekke actie. Deze winkel staat reeds jaren bekend om het feit dat ze de mooie kleding voor zowel dames als heren verkopen. Bij OPEN32 haal je kleding van uiteenlopende merken die je nergens anders zo goedkoop zal vinden. Ondanks de scherpe prijzen doet OPEN32 toch altijd wat extra moeite om altijd de klant en extra voordeelmoment aan te bieden. Vaak zijn het acties die te amken hebben met de jaarseizoenen. Nu mag je bijvoorbeeld profitren van 50% discount op voorjaarsjassen bij OPEN32. Op zoek naar een voorjaarsjas?

OPEN32 jas

50% Discount op voorjaarsjassen bij OPEN32

Wil je een andere jas? Hecht je veel waarde aan de kwaliteit en stijl van een jas? Bekijk dan het assortiment aan voorjaarsjassen bij OPEN32. Er is een actie op voorjaarsjassen bij OPEN32 waarbij je slechts de helft (50%) van de gangbare prijs betaald. Deze actie geldt op geselecteerde modellen van de merken Silvercreek en Madness.

Deze twee merken (Silvercreek & Madness) hebben jassen die voldoen aan elke look die je wilt gaan uitstralen. Maakt niet uit als het casual, stoer of chic is, bij OPEN32 vindt je er wel eentje die past. En dat tijdelijk voor 50% MINDER in prijs. In de aanbieding zal je 22 verschillende jassen zien van de eerder genoemde merken. Een paar van de modellen zijn onder andere: Johnson Creek, James Bryson, Jax, Mirre, Jett, Jenny, Madi, Mason, Julia en anderen. Vanaf €24,98 ben je al de trotse bezitter van een voorjaarsjas.

Shoppen bij een échte multibrand fashionstore

OPEN32 is dé definitie van een multbrand fashionstore. Elk merk die OPEN32 verkoopt, krijgt de exposure die het verdiend. Bij deze multbrand fashionstore mag je elke dag nieuwe arrivals verwachten. Genoeg iets nieuws ELKE DAG. je bezoekt de store past hetgeen je wilt en mag dan achteraf betalen (AfterPay).

Heb je een bestelling geplaatst die een bedrag van €132,- of hoger is? Is het een online bestelling? Dan ontvang je deze GRATIS tot aan huis. Mocht het zijn dat u misschien een maatje te klein of groot heeft genomen, dan mag je deze GRATIS retour zenden in alle OPEN32 winkels. Het zijn er een 70-tal OPEN32 vestigingen, dus moet er wel eentje in de buurt bij jou zijn. OPEN32 neemt gewoon de tijd én ruimte voor jou.

Dit is pas een mooie actie op voorjaarsjassen en wij van aanbiedingen.com wensen dat te delen met jou. Indien het je iets lijkt maak er dan werk van.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

7 − 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0