5 Voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment

0 Comments
5 Voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment

Anno 2018 is er ontzettend veel keuze uit smartphones. Enerzijds geeft dat consumenten natuurlijk veel vrijheid in het vinden van de juiste smartphone, maar anderzijds zien we soms door de bomen het bos niet meer. Wilt u graag een voordelige smartphone kopen? Dan kunt u kiezen uit een van de 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment.

Direct vergelijken?

Wilt u graag direct vergelijken? Maak dan gebruik van onze telecomvergelijker. Daar vindt u de 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment. U kunt hierbij gemakkelijk filteren op toestelprijs. Dat kan onder het kopje ‘personaliseren’. Echter kunt u ook eerst het onderstaande artikel lezen, zodat u simpelweg kunt zoeken op het toestel.

Het overzicht van 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment

Soms valt het niet mee: de zoektocht naar een nieuwe smartphone. Er zijn talloze smartphones op de markt en dat maakt de keuze écht reuze. Daarom kunt u nu ons overzicht van 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment bekijken. Dat is dus vooral voor consumenten die niet al te veel geld willen besteden aan een smartphone.

1. Xiaomi Mi A2

De Xiaomi Mi A2 is een smartphone die inmiddels al een tijdje beschikbaar is. Toch is het een smartphone die een goede keuze is als budgettelefoon. De Xiami Mi A2 beschikt namelijk over een flink scherm en de smartphone is prettig te bedienen. De apps starten relatief snel op en het instapmodel is direct voorzien van 32GB geheugen. Het duurdere model, welke nog goedkoper is dan 250 euro, beschikt over 64GB geheugen. Leuke opties aan het toestel zijn onder andere split screen modus.

Het toestel is verder aangemeld voor Android One. Dat betekent dat u nog lang updates kunt verwachten voor deze smartphone. Ook worden er nog drie jaar lang security patches uitgebracht. Als u drie jaar met deze smartphone doet, heeft u dus een erg voordelige smartphone voor die periode.

2. Nokia 6.1

Liefhebbers van Nokia opgelicht: wellicht is de Nokia 6.1 wel een goede keuze voor u. De smartphone is voordelig, beschikt over een vingerafdrukscanner en heeft een fijne camera. Met behulp van de 2,2 GHz krachtige Snapdragon 630 processor starten apps relatief snel op. De accu valt met 3000 mAh misschien een beetje tegen, maar voor de prijs mogen we daar misschien ook niet over klagen.

Ook bij dit toestel hoeft u zich geen zorgen te maken over het updatebeleid. Er worden namelijk ook drie jaar lang security patches uitgebracht. Ook met dit toestel kunt u dus prima drie jaar vooruit. Dat maakt de Nokia 6.1 een prima keuze en behoort daarom ook zeker in de lijst 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment.

3. Samsung Galaxy J6 Plus

Samsung heeft talloze smartphones op de markt gebracht. Het bedrijf brengt niet alleen high end smartphones op de markt, maar ook prijsvechters. De Samsung Galaxy J6 Plus is daar een goed voorbeeld van. Deze voordelige smartphone beschikt over een OLED-scherm en het scherm is ook bijzonder groot. De rekenkracht is misschien iets minder goed dan bij high end smartphone, maar het is ook niet voor niets een budgettelefoon.

Standaard beschikt het toestel over 32GB geheugen. Echter kunt u dit flink uitbreiden met behulp van een micro-SD-kaartje. Verder is de camera van het toestel prima en beschikt de smartphone over Dolby Atmos. Daarmee kunt u prima muziek kunt luisteren op deze smartphone. Tot slot heeft het toestel nog gewoon een koptelefoonaansluiting: erg handig dus.

4. Wiko View2 Pro

Wellicht kunt u het merk Wiko niet, maar toch zijn dit prima smartphones. De smartphone ziet eruit als een premium telefoon, maar het is toch zeker een budgettelefoon. Niet voor niets staat de smartphone daarom in onze 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment lijst. Het beeldscherm beschikt over een notch, zoals we dat ook wel zien bij duurdere smartphones. Vanwege de vrij smalle schermen beschikt het toestel over een 19:9 verhouding. Bewegende beelden zien er goed uit op de smartphone.

Ook qua hardware scoort het toestel. De Wiko View2 Pro heeft een Snapdragon 450 in combinatie met 4GB werkgeheugen. Standaard heeft het toestel 64GB werkgeheugen, maar met behulp van een micro-SD-kaartje is dat uit te breiden. Als alternatief kunt u er ook een tweede simkaart in stoppen. Het toestel beschikt tot slot niet over een vingerafdrukscanner, maar over gezichtsherkenning. Dat werkt natuurlijk niet zo snel als bij de iPhone XS, maar het werkt naar behoren.

5. Motorola Moto E5 (Plus)

We sluiten de lijst 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment af met de Motorola Moto E5 (Plus). Deze smartphone is niet al te duur en beschikt over een flinke batterij van 4000 mAh. Het Plus-model heeft zelfs een 5000 mAh batterij. Daarmee kunt u dus prima een dag vooruit: misschien zelfs wel twee. Het toestel beschikt over een verlengd scherm en een goede camera aan de achterzijde.

Het besturingssysteem staat niet vol met bloatware en werkt naar behoren. U kunt genieten van een Stock Android ervaring en dat is, wat ons betreft, zeker een pluspunt. Helaas is er niets bekend over software-updates, dus dat is wel iets waar u rekening mee moet houden als u kiest voor deze smartphone.

Mobiele telefoons vergelijken?

Wilt u graag een van de 5 voordelige smartphones tot 250 euro op dit moment bestellen? Dan kunt u een abonnement GSM afsluiten via ons handige overzicht. U kunt simpelweg aangeven bij het kopje ‘toestel’ welke smartphone u wilt. Op basis daarvan controleert het systeem welke aanbieder de smartphone het voordeligste aanbiedt. Als u wilt, kunt u ook nog filteren op verscheidene zaken. Zo kunt u onder andere aangeven hoeveel belminuten u wilt of welk internetbundel u graag wilt.