5-daagse mini vakantie Fletcher Hotels

Bent u wel toe aan een 5-daagse mini vakantie in één van de Fletcher Hotels? Dan moet u echt even deze aanbieding bekijken. Het arrangement omvat: Een welkomstdrankje en de regionale specialiteit. Maar ook 4x overnachting, 4x uitgebreid ontbijt, 2x heerlijk 3-gangen diner op avond van aankomst en de laatste avond. En 1 dag een huurfiets om de omgeving te verkennen.

5-daagse mini vakantie Fletcher Hotels boeken?

Als u boekt dan boekt u een kamer voor 2 volwassenen. Laten we ter voorbeeld Hotel Heiloo nemen, dit is een vier sterren hotel. Checkt u in op 19 oktober dan betaalt u voor deze 5-daagse mini vakantie €463,60. Fletcher Hotels zit verspreid door heel Nederland, dus in elke provincie kunt u wel terecht. Of dit nu in Friesland is of Limburg. Bekijk zelf het aanbod en de bijbehorende prijzen maar eens. 5 daagse mini vakantie Fletcher Hotels

Lekker badderen voor het slapengaan

De comfortabele hotelkamer is voorzien van een bad, dus dat betekent dat u heerlijk kunt ontspannen voor het slapen gaan. Na een lange dag vol vertier en de omgeving bezocht te hebben per fiets of lopend. Kunt u genieten van een heerlijk drie-gangen diner. Na afloop doet u een drankje aan de bar of u gaat simpelweg uitrusten op uw hotelkamer. WiFi is overigens gratis, dus uw social media accounts kunt u checken of het laatste nieuws van de dag op uw telefoon.

Vakantie in eigen land prima te doen

Een vakantie hoeft niet altijd persé naar het buitenland te zijn, ook in eigen land is het erg goed vertoeven. U heeft vast nog niet alles bezocht en bekeken in Nederland. Een dagje Valkenburg is altijd leuk om te doen, vooral omdat zich daar vlak in de buurt ook een Fletcher Hotel bevind. Bezoek het drielandenpunt eens. Of ga een dagje over de grens naar België of Duitsland. Er valt genoeg te beleven en te bekijken. Op Aanbiedingen.com kunt u onze Vakantie & Reizen aanbiedingen bekijken. Wij plaatsen dagelijks nieuwe aanbiedingen. Of het nu een Wellness en Sauna dagtrip is of een heuse Cruise reis.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

3 + negen =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0