40% Korting op ALLE pizza’s bij Papa John’s NL

40% Korting op ALLE pizza’s bij Papa John’s NL
40% Korting op ALLE pizza’s bij Papa John’s NL

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het is nog lekker zomer en veel te doen. Op de één of andere manier moeten we het toch het beste maken gedurende deze moeilijke periode. Geniet lekker met een klein groepje of de family in de tuin. Geniet daarbij van een paar heerlijke pizza’s van Papa John’s NL. Daar Papa John’s houdt van verrassen mag je ook weer iets speciaals verwachten. Geniet nu 40% korting op ALLE pizza’s bij Papa John’s NL. Hoe kom je aan deze korting? Lees even mee en ontdek dat dan.

Beesting pizza

40% Korting op ALLE pizza’s bij Papa John’s NL

Van de week heeft Papa John’s NL op een paar selecte locaties een heel mooie actie lopen. Tot en met 23 augustus 2020 mag je met gebruik van kortingscode: AAPJ40OFF een korting van 40% op ALLE pizza’s genieten bij online bestellingen. Deze deal is een locatie gebonden deal. Waare ben je dan terecht voor het verzilveren van deze kortingscode? Van de week is gekozen voor de locaties Papa John’s Johan Huizingalaan en Papa John’s op de overtoom Amsterdam. Bestel vandaag nog online een overheerlijke pizza van Papa John’s, gebruik de kortingscode en geniet van een pizza tegen een sterk gereduceerde prijs.

Papa John’s pizza’s

Bij Papa John’s stap je dé wereld van Pizza’s binnen. Wat mag je verwachten? Hte assortiment aan pizza’s bestaat onder andere uit: Chicken Shoarma, Special 4 Cheese, Tuscan 6 Cheese, Sausage and Pepperoni, The works, The Mexican, Spicy Italian, Chicken Club en nog meer. Daarnaast zijn er nog andere opties. Ze kan bijvoorbeeld ook nog je eigen halve/halve pizza samenstellen.  Je kan dan bijvoorbeeld meerdere mensen tevreden stellen bij het bestellen van 1 pizza of gewoon voor de variatie.

Sides van Papa John’s

Naast de vele pizza varianten mag je ook bij Papa John’s wezen voor sides. Bestel online ook de lekkere Tandoori Wings, BBQ Wings, Buffalo Wings, Chicken Poppersm Hot Piri Piri Chicken Poppers, Garlic Knots, Potato Wedges en meer. Met het menu van Papa John’s bouw je zeker een feestje thuis of waar je ook mag wezen. Dan hebben we nog niet gekeken naar de desserts, dranken en het speciaal menu voor de Vegans. Bezoek de online shop of de fysieke winkels en geniet van echte Papa John’s.

Aanbiedingen.com wilt deze actie niet ongemerkt voorbij laten gaan. Deel het dus met je familie, vrienden en overigen. Laat het voordeel gelden.

 

 

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

elf − 3 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0