4 Seizoenen goedkoop kamperen met Petit Suisse

4 Seizoenen goedkoop kamperen met Petit Suisse
4 Seizoenen goedkoop kamperen met Petit Suisse

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Kamperen is én zal een leuke bezigheid blijven voor families en groepen. Lekker ontspannen en avonturen beleven in heel mooie parken. Een heel mooi gebied om zulks te ervaren is gelegen in het hart van de Belgische Ardennen. Dat wordt genoemd Camping Petite Suisse. Dit is een echte panoramacamping gelegen op een hoogte van ruim 500 meter. U geniet vanaf de terrassen van schitterende velden, bossen en ook nog het dal.

Genieten van het gebied rond te Belgische Ardennen

U kunt op verschillende manieren genieten de Belgische Ardennen. U kunt er wandelen, kamperen, mountainbiken en ook nog andere sporten voor buiten beoefenen. Het kamperen kan met uw eigen middelen, maar als u het helemaal geregeld wilt hebben kan dat ook. De accomodaties ter plekke zijn mer dan geschikt om u op te vangen op een warme manier. acco info 196161

Accomodaties van Camping Petit Suisse

Op de camping kunt u gebruik maken van de volgende accomodaties: Fins Chalet, Fiji Stacaravan, Luxe Chalet Caravan, Familietent of een vakantiehuis voor 12 personen. Ook zijn er kampeerplaatsen voor kort en langer verblijf op het complex. Dit alles kunt u op basis van de door u aangegeven data bekijken voor beschikbaarheid. Boek vervolgens dan uw kampeervakantie tegen de scherpste prijzen. En u wordt ook getrakteerd op aanbiedingen bij Petite Suisse. Waar wacht u nog op? Beklijk en boek de kampeervakantie van uw leven. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zes − zes =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0