2e Pizza GRATIS of voor €2,- bij Papa John’s NL

2e Pizza GRATIS of voor €2,- bij Papa John’s NL
2e Pizza GRATIS of voor €2,- bij Papa John’s NL

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Trek in lekkere pizza’s? Bekijk dan de deal: 2e Pizza GRATIS of voor €2,- bij Papa John’s NL. Papa John’s in NL? Jawel, wist je dat niet? Deze zaak is in Nederland en heeft ook de overheerlijke smaak met zich gebracht. En het mooie van de zaak is dat deze franchise zoetjes aan straks in geheel Nederland te vinden zal zijn. Nu zijn hebben ze reeds een paar vestigingen opgezet binnen Nederland, dus kijk als er eentje in de buurt bij jou zit. Bestel dan maar snel en profiteer van deze actie. Kijk je even samen mee om te ontdekken hoe deze actie in mekaar zit?

papa pizza 2

2e Pizza GRATIS of voor €2,- bij Papa John’s NL

Vanaf deze week heeft Papa John’s een paar (2) acties gepland, die zeker benut moeten worden. Bij de eerste actie krijg je een pizza GRATIS bij een bestelling. Je bestelt er dus een pizza bij Papa John’s en bij het (zelf) afhalen krijg je een 2e pizza geheel GRATIS. De klanten die afhalen moeten wel bij het bestellen de speciale code gebruiken om in aanmerking te komen voor de gratis Pizza. De code voor de afhaalactie = AAPJFPC241.

De tweede actie heeft een gelijksoortige strekking, alleen is deze voor degene die hun pizza bezorgd willen hebben. Je besteld dan 1 pizza en hebt de optie om een 2e pizza te krijgen tegen een minimale betaling van €2,- voor de extra pizza. Ook voor deze actie is er een speciale code ter beschikking. De code = AAPJPD2 . Vermeldenswaard is dat deze actie bescikbaar is in alle filialen van Papa John’s NL.

Papa pizza

Pizza van Papa John’s is verrukkelijk!

Als het gaat om pizza’s is Papa John’s zeker een begrip. Met ketens over de gehele wereld heeft Papa John’s die verrukkelijke pizza’s de wereld rond geholpen. En dat mag jij ook proeven. Het assortiment van Papa John’s bestaat uit verschillende pizza’s die zijn opgedeeld in de categorieën:

  • Vlees- Papa’s Tuna Delight, Hawaiian, The Bee Sting, American Hottest, Farmhouse, Double Pepperoni, American Hot, All The Meats, Chicken BBQ, The Mexican en anderen;
  • Vegetarisch– Chilli Freak, Chees & Tomato, Garden party, Hot Pepper Passion en The Greek;
  • Vegan– Vegan Sheese and Tomato, Vegan Sheese Garden party, The Stinger, Vegan Chili Freak en anderen.

Je merkt zelfs uit hoeveel soorten pizza er een keus gemaakt kan worden. Wil je een eigen pizza maken? Dat is mogelijk bij Papa John’s.Wil je verschillende soorten proberen? Ga dan voor een samengestelde halve/halve pizza. Alles kan! Daarnaast kan je bij Papa John’s ook nog sides, dranken en dessert  halen. Stel je maaltijd samen en geniet. Aanbiedingen.com zoekt dagelijk deals die mogelijk voordeel kunnen brengen voor jullie. Blijf daarom deze site goed volgen.

9.9/10 - (8 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × twee =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0