2e Pizza GRATIS bij Papa John’s

2e Pizza GRATIS bij Papa John’s
2e Pizza GRATIS bij Papa John’s

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Nederland, het is zover! Papa John;s Pizza is er nu ook. Maak kennis met deze wereldbekende pizza’s op een voordelige manier. Bestel en ontvang de 2e pizza GRATIS bij Papa John’s. Is geen geintje beste mensen. Lees gewoon mee en ontdek wat deze actie van Papa John’s inhoudt. Aanbiedingen.com kan in geen je geval deze lekkere actie onthouden. 

2e pizza

2e Pizza GRATIS bij Papa John’s

Papa John’s staat wereldwijd bekend als een franchise die kwaliteitsetenwaren aan de man brengt. Ook in Nederland is deze franchise nu gevestigd en wilt dat jij kennis maakt met hun  rijke cultuur en smaken. Papa John’s verkoopt voornamelijk verschillende soorten Pizza’s (o.a. Hawaiian, American Honest, Farmhouse, American Hit, All The Meats, Chicken BBQ, Special 4 Cheese, Sausage and Pepperoni, The Works en anderen), Sides ( o.a. Wings, Chicken Poppers, Garlic Cheese Sticks, Hot Dog Rolls en meer), Dranken ( 7UP, Red Bull, Pepsi, Lipton drinks enz.), Deserts ( Chocolate Lava Cake, Chocolate Rolls en meer) en zelfs voor de Vegans zijn er speciale pizza’s.

Maak nu kennis met de pizza’s van Papa John’s, maar dan met een voordeeltje aan verbonden. Je mag namelijk 2 pizza’s kiezen uit het menu van Papa John’s en bij de bestelling krijg je de goedkoopste pizza gratis. Dat geldt voor de online bestellingen die zowel gehaald als geleverd moeten worden. Wil jij je eigen pizza samenstellen of ga je voor een half/half pizza? Geen probleem! Ook hierbij geldt deze actie.

Meerprijs bij Stuffed Crust

Helaas geldt deze actie niet voor de stuffed crust. Als je de stuff crust pizza’s besteld ga je dan wel een meerprijs betalen. Let ook goed op dat je het houdt op deze deal alleen. Papa John’s heeft meerdere deals die nu gaande zijn, maar ze zijn helaas niet te combineren. Dat hoeft niet slecht te zijn, want dan geniet je van de voordelen van een specifieke aanbieding. De daaropvolgende keer kies je dan voor om een andere Papa John’s deal te proberen. Straks ken je het menu van Papa John’s dan zo uit ‘t hoofd. Bestel je pizza’s vandaag nog en borrel in je tuin of op ‘t terras.

9/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee × vier =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0