Verlopen20% kortingsactie bij Ten Cate i.v.m. familieweken

20% kortingsactie bij Ten Cate i.v.m. familieweken
20% kortingsactie bij Ten Cate i.v.m. familieweken

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Op zoek naar goed ondergoed en/of essentials? Wilt u liever kwaliteit aanschaffen tegen een scherpe prijs? Bezoek dan de Ten Cate shop en kom voordeliger uit. Nu kan je  20% kortingsactie bij Ten Cate i.v.m. familieweken genieten. Bestel vandaag nog hetgeen je nodig hebt of bestel gelijk voor de hele familie als ‘t jou beter uitkomt. Bespaar een beetje extra op de nodige uitgaven, het extra geld kan gebruikt worden om bijvoorbeeld iets leuks te doen in de zomer. 

20% kortingsactie bij Ten Cate i.v.m. familieweken

De familieweken zijn weer aangebroken bij Ten Cate. Op dit moment kan je heel voordelig shoppen bij Ten Cate, want in verband met de familieweken geniet je 20% korting op alles ( behalve de SALE). Wat mag je verwachten tijdens deze kortingsactie? Ten Cate laat niets aan een toeval over en gaat helemaal los tijdens de familieweken. Familie staat dus centraal de komende weken. Het zal dus goed zijn als u in één keer inkopen doet en extra bespaard. Opa, oma, papa, mama en de kinderen zullen zeker aan hun trekken komen. Bij deze wordt je uitgenodigd om het assortiment te bekijken en te bestellen tegen echte voordeelprijzen.

19 2 popup tencate0

Veel qua onderkleding te ontdekken bij Ten Cate

Bij Ten Cate is er heel veel te vinden aan met name onderkleding voor iedereen. Ieder lid van de familie wordt de garantie gedaan dat ze ondergoed naar hun smaak en keus zullen vinden. Bij het inkopen heeft Ten Cate gelet op de kwaliteit, de pasvorm en natuurlijk het comfort van de dragers. De vrouwen mogen bijvoorbeeld een keus maken uit de ‘SECRETS’ collectie. Deze collectie is ultiem vrouwelijk, alleen is al het extra getut niet erbij. De kenmerken van deze collectie zijn dat het een bijzondere blend is van sensueel, zacht materiaal die een geweldig draagcomfort biedt.

Wat mogen de heren verwachten? Ten Cate blijft innoveren en heeft de mannencollectie zelfs uitgebreid met een Basic Men collectie gefabriceerd van bamboe. De viscose van de bamboe is vervaardigd op synthetische wijze, waardoor het een hele zachte kwaliteit kent.

Hoe staat het met de Kids collectie? Ten Cate heeft voor kids een heel nieuwe collectie gelanceerd. Deze collectie kent mooie, frisse kleuren en leuke streepjes die soms gemixt zijn met de vrolijke uni’s. Zeker een aanrader voor de kids. Niets is beter dan kinderen die zich vrolijk voelen voor ‘t slapen gaan.

Aanbiedingen.com zoekt altijd de acties op

Elke dag mag je rekenen op een bespaarkans bij aanbiedingen.com. O deze site mag je vrijwel dagelijks een kijkje nemen voor aanbiedingen op verschillende producten. Denk maar aan kleding, elektrische apparaten, energie, verzekeringen, hypotheken, medicamenten en veel meer. Maak het dus tot een routine om aanbiedingen.com te volgen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twintig + 11 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0