Verlopen20% Korting op héél véél bij Beddenreus.nl

20% Korting op héél véél bij Beddenreus.nl
20% Korting op héél véél bij Beddenreus.nl

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Nu we allemaal thuis zijn, is het zeker nodig om het thuiscomfort te verbeteren.  Hoe comfortabeler het thuis is, des te minder drang je hebt om het huis uit te gaan. En dan maakt Beddenreus.nl de cirkel compleet. Thuis comfortabel zijn en dan ook nog een goede nachtrust genieten. Wat is de bijdrage van Beddenreus in deze? Deze zaak voorziet in haast alles om je slaapgenot aanzienlijk te verbeteren. Ja, ook jij verdient een betere nachtrust. Gun het jezelf! Shop nu zelfs extra voordelig. Er is 20% korting op héél véél bij Beddenreus.nl. Bekijk het assortiment en bestel.

Boxspring Illinois

20% Korting op héél véél bij Beddenreus.nl

Goed uitgerust opstaan is de beste start voor de dag. Maak dat tot een routine. Zorg ervoor dat je slaapruimte zodanig is ingericht dat je niets minder dan een goede nachtrust geniet. Beddenreus heeft een heel assortiment die garantie biedt op een goede nachtrust. Bij Beddenreus.nl haal je onder andere bedden, matrassen, boxsprings, topmatrasen, bedbodems, bedddengoed, kasten en ook accessoires.

Al het bovengenoemde mag je tijdens de” 2020 Deals” campagne die duurt tot en met 20 mei 2020 bestellen voor 20% MINDER. Je mag 20% korting op héél véél bij Beddenreus.nl, bezoek simpelweg de winkel en bestel online. Boxsprings van het model Illinois mag je vanaf €439,20 al bestellen. Ook de Dreamtime kussens zijn mooi afgeprijsd van €12,95 naar €10,36. Er valt te kiezen uit meer 20 geselecteerde producten. Bekijk maar de nieuwe 2020 DEALS folder van Beddenreus.nl en zie het aanbod.

reusz 2020deals d spot 2400x600

Beddenreus en het coronavirus

Ook Beddenreus volgt de ontwikkelingen nauwlettend op als het gaat om het coronavirus. Ze volgen de richtlijnen van het RIVM en passen aan waar nodig, alleen zodat de klant mag blijven genieten van het shoppen.

Gezondheid en welzijn van de medewerkers en klanten staat sowieso centraal. Vandaar dat het proces van bestellen/shoppen tot ontvangst is aangepast. Op de webwinkel (klantenservice sectie)  vindt je alle informatie over de wijzigingen in de dienstverlening. Gaarne rekening mee te houden dus.

Volg aanbiedingen.com dagelijks en profiteer van deals die je aanspreken. Gegarandeerd voordeel te halen.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

achttien − achttien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0