2 Maanden GRATIS genieten van alle Readly Magazines

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Houdt het lezen van magazines je goed bezig? Zou je toegang willen krijgen tot duizenden magazines in één app? Stap dan de wereld van Readly in. Voor alle nieuwe aanmeldingen geldt dat je 2 maanden GRATIS mag genieten van alle Readly Magazines. Klinkt dat niet als muziek in je oren? Laat het dan realiteit worden. Vraag je eigen Readly account aan en geniet. Aanbiedingen.com zag deze propositie en vindt het ‘t waard om met jullie te delen. 

app readly

2 Maanden GRATIS genieten van alle Readly Magazines

Speciaal om nieuwe leden te werven heeft Readly een heel mooie propositie. Wordt lid en geniet 2 (volle) maanden van GRATIS Readly lidmaatschap. Je krijgt als nieuwbakken lid dan toegang tot meer dan 4.000 magazines. Na 2 maanden GRATIS genoeten te hebben van je lidmaatschap zal je dan wel maandelijks €9,99 per maand moeten betalen. Maar kijkend naar wat je er voor terugkrijgt zal dat je zeker niet weerhouden. Zoveel tijdschriften voor dat bedrag is echt wel méér dan een meevaller. Wil je lid worden van de Readly familie? Dan heb je tot en met 31 mei 2020 de kans om dat te regelen en te profiteren van deze meevaller.

Al je favoriete magazines bij Readly

Leden van Readly weten wat ze te wachten staat. Readly biedt toegang tot meer dan 4.000 tijdschriften die allemaal netjes onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. Je mag onder andere kiezen uit Auto’s & Motor, Bedrijfsfinsnciering, Beroemdheden & Amusement, Binnenhuisdesign & Architectuur, Boten & Watersporten, Comics, Gaming, Geschiedenis, Huwelijk, Jagen & Vissen, Kinderen, Kruiswoord & Sudoku, Lifestyle, Luxe, Muziek, TECH, Tieners, Wetenschap en anderen.

Je mag dus onbeperkt kiezen uit meer dan 121.452 oude nummers afkomstig van 4.805 internationale magazines. Alles netjes verwerkt in 1 abonnement. Kies dus uit de beschikbare tijdschriftencategorieën. De bekende nummers zoals Wetenschap in Beeld, V’GAN, WEEKEND, Party, Geschiedenis, Anoniem, Denksport, Mijn Geheim, De TUIN op TAFEL, Esquire, TUINSeizoen en nog tal van andere gezellige, informatieve titels. Zo lees je dus onbeperkt in één app.

Voordelen van de Readly app

De Readly app heeft een paar voordelen die direct te merken zijn. Een paar van deze voordelen zijn onder andere:

  • Elk moment opzeggen- Er is geen verplichting zoals een verplichte looptijd. Je mag zelf bepalen voor hoe lang je lid blijft van Readly;
  • Offline lezen- de inhoud van de tijdchriften is downloadbaar, hetgeen lezen op jou tijd prima beschikbaar maakt;
  • Account delen met de familie- Er kunnen tot wel 5 profielen verbonden worden aan één account. Een ieder van de familie kan dus zelfs bepalen wat bij of zij kiest om te lezen zonder de andere ‘lastig’ te vallen;
  • Onbeperkt lezen- kies uit meer dan 4.000 titels en absorbeer de kennis en informatie.

Aanbiedingen.com heeft in deze zeker gedacht aan de fanatieke lezers en degenen die deze hobbie nu ook willen oppakken. Ga ervoor en geniet zo lang als je wilt van deze propositie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

twee + acht =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0