Verlopen10x Margriet + €10,- HEMA Cadeaubon voor €29,95

10x Margriet + €10,- HEMA Cadeaubon voor €29,95
10x Margriet + €10,- HEMA Cadeaubon voor €29,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Lezen is en blijft altijd een leuke bezigheid. Natuurlijk moet het boek of het blad je interesse wel wekken. Over het algemeen leest Nederland wel vlot en zijn er heel veel tijdschrijften die er worden uitgegeven. Margriet is daarbij zeker geen onbekend blad. Vrouwen van alle leeftijden mogen steevast genieten van verschillende rubrieken die er verschijnen. Wil je eindelijk ook (weer) abonneren op dit blad? Doe het dan, maar dan extra voordelig. Kies voor 10x Margriet + €10,- HEMA Cadeaubon voor €29,95. Voordeliger kan het niet!

Margriet Hema Titelshopheader 1920x320.jpg margriet

10x Margriet + €10,- HEMA Cadeaubon voor €29,95

Ontvang 10 weken lang 10 nummers van het blad Margriet + een €10,- cadeaubon voor een bedrag van slechts €29,95. Dit alles vertegenwoordigd in principe een waarde van €52,90 , maar tot en met 7 juni 2020 mag u dit abonnement tegen de actieprijs afsluiten. Deze exrta voordelige actie is bestemd om de lezers een beetje te prikkelen het blad weer op te pakken. Het is binnenkort zomer en dan mag u lekker op uw balkon of tuintje genieten van de leuke artikelen in Margriet.

Margriet inspireert van jong tot oud

Dit blad is vanaf 1942 een compleet zelfstandig damesblad. Vrouwen van alle leeftijden mogen vanaf die periode dus wekelijks genieten van onderwerpen aangaande mode, lifestyle, beauty, culinair, relatie, opvoeding, gezondheid, maatschappij en ook toerisme. Margriet is in feite een mix van een vriendin, therapeut, raadgever, modestyliste en relatie expert.

MA20020 Cover

HEMA cadeaukaart als cadeau

Margriet geeft een cadeaukaart van de HEMA als cadeau bij het afsluiten van een abonnement ( vanaf 10 nummers). Er zijn verschillende varianten van abonnementen die ook cadeaukaarten van verschillende waarden aan gekoppeld hebben. In het geval van het abonnement op 10 nummers krijgt u een HEMA Cadeaukaart  ter waarde van €10,-

Wat haal je bij de HEMA? De HEMA is een shop waar je een heleboel kunt halen. Het assortiment bestaat uit onder andere kleren voor de baby, kinderen, dames en heren. Ook haal je er spullen waarmee je kunt koken & tafelen, gebak, eten & drinken, onmisbare basics en gezondheidsproducten. Met de cadeaubon van de HEMA heb je dus veel opties om uit te kiezen.

Margriet on the GO!

Neem je Margriet blad overal mee. Met de huidige technologische mogelijkheden is het mogelijk om ‘t blad digitaal me te nemen op je tablet of telefoon. Download de app Tijdschrift.nl en voila je hebt het in je handpalm. Heel handig als je onderweg bent of ergens op de camping.

Volg elke dag de site van aanbiedingen.com en bekijk de allerbeste deals op verschillende gebieden. Er valt elke dag iets te halen, je moet gewoon de site volgen en alert zijn om te profiteren.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × vier =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0