Verlopen10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek slechts €29,95

10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek slechts €29,95
10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek slechts €29,95

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

Ben je een trouwe lezer van het Libelle blad? Lukt het niet altijd om een abonnement te nemen vanwege de prijs? Maak dan gebruik van de thans lopende actie om je favoriet blad weer tijdelijk te ontvangen. Heel voordelig en je krijgt er nog een extraatje bij in de vorm van een Zomerboek. Stel je abonnement op het blad Libelle veilig. 10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek voor slechts €29,95 (i.p.v. €52,89) is niet te missen deal!

Liblle Zomerboek titelshop 1920x320

10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek voor slechts €29,95 (i.p.v. €52,89)

Libelle staat al jaren garant voor prima leesgenot voor vrouwen. In Nederland wordt het blad uitgegeven door Sanoma Uitgevers Nederland. Wil je dit blad weer ontvangen? Probeer dan alvast een kort abonnement. In verband met de aankomende zomer heeft Libelle een heel leuke deal in elkaar gezet waarbij je 10x Libelle & Libelle Zomervakantieboek krijgt voor slechts €29,95 (i.p.v. €52,89). Het Zomervakantieboek van Libelle is dus een cadeau die je bij krijgt. Het Libelle zomerboek 2020 heeft een waarde van €9,99, maar dat wordt u niet in rekening gebracht.

Houdt wel rekening met het feit dat je na afsluiten van het abonnement pas het zomervakantieboek opgestuurd krijgt (na 10 juni 2020). Kom lekker in de zomersfeer met Libelle.

LI20021 Cover

Libelle heeft wekelijks nieuws

Vrijwel wekelijks mag je erop rekenen dat ’t blad Libelle je het laatste brengt op het gebied van onder andere mode, wonen, tuinieren en culinaire inspiratie. Libelle zit vol inspirerende – en herkenbare interviews met echte lezeressen en natuurlijk ook een paar grappige rubrieken.

Neem Libelle overal mee

Dit blad mag je gedurende je lopend abonnement overal meenemen. Dat wordt geheel gratis geregeld voor jou. Je download de app Tijdschrift.nl en je krijgt Libelle digitaal op je telefoon en tablet. Het mag geen ongemak wezen dat jij jou favoriete blad niet mag lezen onderweg of in geval u op reis mocht gaan. Neem Libelle overal mee en geniet van een klasse blad.

Aanbiedingen.com heeft gemeend om ook deze deal zichtbaar te maken voor u. Profiteer van deze deal!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

19 − 15 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0