10% Korting met het Ondernemersvoordeel van ENGIE Zakelijk

Onderneem samen met ENGIE en kom er voordeliger uit qua energiekosten. Slim ondernemen is nodig om de voortgang van uw bedrijf te garanderen. Duurzaamheid voert hoogtij en daarom moet u er dan ook voor zorgen dat u mee gaat met de ontwikkelingen. Toon dat uw bedrijf het milieu ook lief heeft en gebruik dus ‘groene energie’. ENGIE brengt u zeker in stelling door het aanbieden van 100% groene stroom voor uw bedrijf. Dat is een heel goed begin voor de ondernemer.

Ondernemersvoordeel biedt tot 10% korting op stroom

Het Ondernemersvoordeel van ENGIE is bestemd voor de ZZP’er of MKB’er. U weet onder welke categorie u valt aan de hand van uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Sluit een zakelijk energiecontract af en profiteer van kortingen van 5% tot en met 10%. Dat zult u merken op uw energiefactuur en dus vanzelfsprekend in uw zak. Dit pakket noemt men het Ondernemersvoordeel. Een voordelig contract met tal van voordelen voor het bedrijfsleven. Toets dus als het ook voor uw onderneming zal werken. zon wind zakelijk

Ondernemersvoordeel met tal van voordelen

ENGIE stelt u in staat om te besparen op energiekosten van uw onderneming. Dat doet u door een zakelijk contract te kizen van ENGIE en te profiteren van voordelen zoals:

  • Kosteloos advies over hoe te besparen in uw bedrijf
  • Groene stroom- 100% groen
  • MijnENGIE en ENGIE-APP – u kunt zelf uw energiezaken regelen 24/7
  • Speciale Ondernemersdesk- Service zodra u dat nodig heeft, ook telefonisch
  • Duurzaamheidsdoelstellingen- Indien uw bedrijf dat heeft opgenomen wordt u begeleidt
  • ENGIE Laadpaal thuis of bij uw bedrijf
  • Overstapservice -geheel verzorgd door ENGIE
  • Per jaar vindt de afrekening plaats- BTW specificatie ook apart

Een hele hap, maar dat zijn de voordelen van het Ondernemersvoordeel. Best aantrekkelijk! Berekenen aan de hand van uw verbruikswaarden voor stroom/gas als het ondernemersvoordeel zit bij ENGIE. Vergelijk energie en weet dan binnen enkele ogenblikken waar uw bedrijf voordeliger uitkomt. Bekijk de energie aanbiedingen en laat u overtuigen welke het voordeel uiteindelijk zal leveren aan uw bedrijf. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

vier × 5 =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0