1 Maand GRATIS stroom bij 1 jaar Puur Zeeuws DELTA contract

Als u hoort Zeeuws Groen, dan mag u alvast weten dat DELTA genoemd zal worden. Deze energieleverancier draait de operatie uit Zeeland. U krijgt 100% Puur Zeeuws Groen tegen zeer scherpe tarieven aangeboden. Dit is een combinatiepakket bestaande uit elektriciteit en gas, maar natuurlijk heeft u ook de optie om alleen te keizen voor elektriciteit. De groene stroom wordt gewekt middels Windmolens te Oesterdam en Getijdenstroom te Oosterscheldekering. Geen twijfels over de herkomst dus, dat is overtuigend. Voor de milieuvriendelijke consument is DELTA dus een waardige partner.

Vaste prijzen 1 jaar met 1 maand GRATIS stroom

DELTA voorziet de markt van meerdere producten. Het 1 jaar contract, 3 jaar contract en het variabel contract. Elk met voordelen natuurlijk. Dit keer pakken we het 1 jaar contract voor een diepere kijk. Voor wie is het 1 jaar contract? Dit contract kunt u kiezen als u bepaalde voordelen wilt genieten, maar ook weer snel moet kunnen overstappen naar iets beters. Dit contract van DELTA kan een heel voordelig contract zijn voor u gezien de voordelen. U geniet onder andere:

  • 1 jaar zekerheid ( geen zorgen over verhogingen en extra toeslagen)
  • Vaste en goedkope tarieven
  • 100% groens stroom uit Zeeland ( waterkracht of windenergie)
  • 1 maand GRATIS stroom 

Deze voordelen gekoppeld met de uitstekende service van DELTA maken dit contract tot een zeer gewild contract. Bekijk als dit aanbod ook voordelen voor u heeft als consument. Maak een berekening van uw maandlasten. Is het minder dan wat u nu betaald? Maak dan gebruik van de overstapservice en sluit u aan bij DELTA. Het kan ook voorkomen dat dit aanbod niet aansluit op uw specifieke wensen. Hoe verder? Geen vuiltje aan de lucht, u mag dan gerust verder energie vergelijken totdat u de juiste vindt. Er zijn tal van lucratieve energie aanbiedingen. Ontdek en profiteer. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

tien + veertien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0