1 Maand gratis abonnement Readly

1 Maand gratis abonnement Readly
1 Maand gratis abonnement Readly

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Houdt je van gevarieerd lezen? Kost het je toch wat moeite de juiste tijdschriften te vinden? Geen probleem! Readly (NL) heeft dé oplossing voor dat ongemak. Lees een onbeperkt aantal aan tijdschriften in één app. Probeer het en geniet 1 maand gratis abonnement van Readly(NL). Ontdek honderden, nee beter gezegd duizenden exemplaren aan tijdschriften in die ene Readly app. Lees mee en laat je niet langer achterhouden. Aanbiedingen.com zag deze deal en vond het natuurlijk nodig dat jij ervan moet weten. 

Readly logo

1 Maand gratis abonnement Readly

Readly( NL) heeft een heel attractieve deal klaarliggen voor de lezers. Maak kennis met Readly en geniet “1 maand gratis” abonnement. Deze deal geldt wel uitsluitend voor de mensen die géén actief Readly-abonnement hebben lopen. Zie het als een manier van Readly om je te verwelkomen in de familie.

Wat houdt deze deal in? Het houdt in dat je gratis mag wennen voor 1 maand om toegang te hebben tot het grootste assortiment aan tijdschrifttitles in één app. Een ieder vindt wel meer dan genoeg om te lezen, gezien er te kiezen valt uit meer dan 5.000 tijdschrifttitels. Na 1 maand genoten te hebben mag je vervolgens slechts €9,99 per mnd betalen. Dit is het standaardbedrag welke gehanteerd wordt door Readly(NL) voor maandelijkse abonnementen.

Waarom kiezen voor Readly?

De keus voor Readly is geen moeilijke. Als je alles op een rijtje zet, zal je al gauw merken waarom veel mensen reeds gebruik maken van deze app. Deze Readly app geeft je toegenag tot meer dan 5.000 titels, die je bovendien onbeperkt mag lezen. Kies bijvoorbeeld uit bekende titels zoals Vogue, Historia, LandIdee, Esquire, COSMOPOLITAN, Vriendin, Quest, RollingStone en nog véél meer. De genoemde titels zijn slechts een greep uit de duizende titles die beschikbaar zijn.

Readly biedt ook de mogelijkheid om de app te delen met de familie bijvoorbeeld. Een ieder kan dan zijn of haar favoriete blad ongestoord lezen. Je kan tot wel 5 actieve profielen maken en afzonderlijk genieten. Ook hoef je niet constant online te zijn. Offline lezen is een mogelijkheid, omdat de inhoud van de tijdschriften downloadbaar is. Even geen tijd om te lezen in de toekomst? Dan mag je het abonnement opzeggen. Het is mogelijk om dat elk moment te doen, want je bent niet gebonden aan verplichtingen. Maak vandaag nog je account en geniet van goede tijdschriften.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

Aanbiedingen.com
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0