1 jaar groene stroom&gas van Oxxio

Is het weer tijd voor een nieuw energiecontract? Dan kunt u of blijven bij de huidige aanbieder óf overstappen. Misschien is 1 jaar groene stroom&gas van Oxxio iets. Oxxio biedt 100% Europese groene stroom voor een voordelige prijs. Nu overstappen betekent dat u ook nog eens €225 cashback op uw jaarnota ontvangt. Oxxio heeft de cashback dan al voor u verrekend. Daardoor wordt uw voorschotbedrag dus iets lager.

1 jaar groene stroom&gas van Oxxio?

Bekijk maar eens of deze energie aanbieder iets voor u kan zijn. Vergelijk de prijzen van Oxxio met wat u nu betaalt. En als u toch bezig bent vergelijk de prijzen van Oxxio met de rest van het aanbod. Als we een voorbeeld verbruik erbij pakken van 2200 kWh en 1100 m3 dan zou u per maand circa €110,79 betalen. Dit kan dus voordelig zijn, maar dat achterhaalt u door eerst te vergelijken.

Wie is de goedkoopste voor u?

Oxxio biedt u deze deal mits u een nieuwe klant bent. Voor bestaande klanten geldt deze deal jammer genoeg niet. We brengen een eenjarig energiecontract onder de aandacht omdat u dan ook sneller weer kunt overstappen. Vaak denkt men met een driejarig energiecontract goedkoper uit te zijn. Maar in de meeste gevallen is dit niet het geval. Daarom is energie vergelijken ook heel belangrijk. Het is niet de bedoeling dat u meer moet betalen aan een energiebedrijf. Het uitgangspunt is juist te willen besparen. De energiekosten dus zoveel mogelijk te verlagen.

Tijd voor een ander energiecontract?

Als uw energiecontract al bijna afloopt dan is het altijd verstandig om eens de boel opnieuw te berekenen en te bekijken of het elders goedkoper kan. Ga nooit zomaar op een bepaalde aanbieding in. Bereken eerst of het echt de goedkoopste deal is. Energiedeals zijn er in overvloed maar niet iedereen is even goedkoop. Energie vergelijken is daarom de beste tip die wij u meegeven. Gaat u voor een energiecontract met cadeau of zonder? U mag kiezen. De 1 jaar groene stroom&gas van Oxxio komt dus met een cashback van €225.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeven + vijftien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0