Vastelastenbond.nl

Vastelastenbond.nl aanbiedingen en kortingen 20 september 2017

Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Vastelastenbond geeft altijd hun beste aanbod

Nu is er een goed aanbod voor het collectief.  Zet uw energietarieven vast voor een periode van 3 jaar vast en ontvang ook nog eens € 60,- EXTRA korting .  Voor  3 jaar vast kunt u bij de vereniging b... more ››

success 100%
 
Vastelastenbond.nl
RSS

Over Vastelastenbond.nl

Vereniging de Vastelastenbond is meer dan een alleen een energieleverancier. Vastelastenbond is dé consumentenvereniging voor uw vaste lasten . Met een leden bestand van inmiddels ruim 70.ooo is sinds 2004 de vereniging opgestart . Het gezamenlijk streven is om scherpe tarieven en betrouwbare voorwaarden te halen bij het sluiten van contracten. Leveranciers van energie en andere diensten worden  flink uitgedaagd , zodoende wordt de markt ook heel scherp gehouden . Opgedane kennis over de markten wordt met u gedeeld. De vereniging plaatst verder met regelmaat publicaties, onderzoeken en persberichten ter informatie van u . Meten is weten ! Misleidende acties van leveranciers worden zo blootgesteld en het streven naar het beste aanbod wordt zodoende duidelijker.

De kracht van collectief onderhandelen

Een ieder wilt wel besparen op vaste lasten . En ook tijd die eraan besteedt moet worden om de zaken te regelen ? Zijn uw kosten voor uw vaste lasten nog onnodig veel? Vastelastenbond is in staat verandering daarin te brengen door de kracht van het collectief. Naast het realiseren van scherpe prijzen , wordt er kritisch gekeken naar de kwaliteit en service ( ondoorzichtige producten en voorwaarden ).   De vereniging heeft diverse goede contracten kunnen regelen voor hun leden .

https://www.vastelastenbond.nl/