Ontour.nl

Ontour.nl aanbiedingen en kortingen 20 september 2017

Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Ontour campagne: Be exclusive!

Ontour.nl is een mannenlabel die het vervaardigen van kleding naar een exclusief niveau tilt. De kleding die zij op de markt brengt heeft een sterk grafische identiteit. de designer achter de label br... more ››

success 100%
 
Ontour.nl
RSS

Over Ontour.nl

Ontour is ontstaan achter een bepaalde ideologie. Ontour wilt dat u begrijpt dat alles dat u onderneemt een reis of avontuur is. Maakt niet uit wat u heeft opgeboouwd, de weg die u heeft bewandeld vertelt het ware verhaal. Het gaat dus om het avontuur. Ontour.nl is duidelijk een vrucht van hard werken.De eigenaren hebben allemaal een achtergrond als product ontwerpers en hebben dat gecombineerd met hun interesse in de cultuur elementen van de straat en de hedendaagse designs.

Hun ontwerpen hebben een duidelijke en functionele uitstraling met een sterke grafische identiteit. De keuze van kleur , gebruik van materiaal en het boog voor detail maken de eindproducten duidelijk herkenbaar. Het verschil ziet u direct.

Ontour is in 2005 opgericht in Nederland. Een nieuwe generatie van Nederlandse ontwerpers met hetzelfde grafisch gevoel staan daar achter. Ze hebben de afgelopen 10 jaren de industrie bekoord met hun speelse ontwerpen. Het resultaat is nu een mannenmerk met een moderne kijk en gevoel.

http://www.ontour.nl/