Centralpoint.nl

Centralpoint.nl aanbiedingen en kortingen 20 september 2017

Er is vandaag 1 nieuwe aanbieding

Centralpoint.nl actie: Bij aankoop van HP printer krijgt u extra lade & GRATIS JBL speaker!

Centralpoint.nl is er om het u gemakkelijk te maken. Deze webshop stelt u in de gelegenheid om van huis uit alles rondom uw ICT eenvoudig online te bestellen en de levertijd is snel. Dit is alleen mog... more ››

success 100%
 
Centralpoint.nl
RSS

Over Centralpoint.nl

Centralpoint.nl is de webshop die alles rondom uw ICT eenvoudig online aanbiedt. Er is een ongekend groot assortiment aan goederen waaruit u kunt kiezen tegen een zeer scherpe prijs. En dat alles op basis van vertrouwen. U kunt er ook wezen voor welk advies dan ook over de perfecte zakelijke ICT-oplossing.

Centralpoint is ISO 9001 en 14001 gecertificeerd en werd opgericht in 2001. Ze zijn uitgegroeid tot de grootste en betere zakelijke ICT-leverancier van Nederland. Het is de missie om al de ICT-wensen van de klant gestalte te geven. Dat betekent dat alle ICT producten dan ook te vinden zijn. Met alles wordt dan ook echt alles bedoeld. Van smartphones tot tablets tot de storage-oplossingen. En natuurlijk niet te vergeten de netwerkkabels tot de nieuwste laptops of de kleinste printeraccessoires. Noem maar op en het wordt geleverd!

https://www.centralpoint.nl/